Pamje Tmerruese: Magjistari shtrihet ne Xhama me Xhesika Ndojen mbi…!

Pamje Tmerruese: Magjistari shtrihet ne Xhama me Xhesika Ndojen mbi…!
A mund ta besoni se cfar ka bere ky magjister ne emision live

Na pëlqeni në facebook


ARTIKUJ TE NGJASHEM

Gjeni kodin që do ta hap drynin

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë. Ato mprehin mendimin, forcojnë kujtesën dhe rrisin në përgjithësi koeficientin e intelegjencës. Enigmat janë si një stërvitje për trurin, ashtu siç janë ushtrimet fizike për trupin tuaj. Ato shërbejnë për ta mbajtur trurin të mprehtë dhe aktiv. Gjëegjëza mund të […]

Pas daljes masive të qytetarëve Policia e Ferizajt shton kontrollet

Pas vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë për lehtësim të masave të lëvizjes, qytetarë të shumtë po shihen rrugëve dhe shesheve të Ferizajt, pa respektuar masat mbrojtëse. Drejtoresha e Qendrës Rajonale të Shëndetit Publik në Ferizaj, Sevdije Mehmeti, tha se kjo lëvizje e qytetarëve mund ta rikthej përsëri infeksionin në masë të madhe. “Grumbullimi i qytetarëve, […]

NEWS Përdorni logjikën tuaj dhe ai gjeni dy gabimet në këtë foto?

Po ti beni nje shikim me hollesi kjo foto duket perfekte por jo ajo ka 2 gabime qe te gjithe i duket e pa zgjidhshme. Kjo foto ju sdidon vemendjen tuaj dhe nuk ju duhen as matematik as ndonje shkence per ti llogaritur. Stacioni i autobusit, ky ilustrim ka 2 gabime. Ai mund t’i gjeni […]