Gjera qe vetem Kamera i ka kapur, dhe askush si ka pare dhe…. (VIDEO)

Gjera qe vetem Kamera i ka kapur, dhe askush si ka pare dhe…. (VIDEO)

Na pëlqeni në facebook


ARTIKUJ TE NGJASHEM

Tërheqja e parave nga Trusti – Këtu mund ta shikoni online se sa para i keni

|Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka deklaruar se Qeveria aktuale është duke diskutuar me Trustin Pensional të Kosovës që të lejohet një tërheqje deri në 10% e kursimeve, në mënyrë që të kalohet sa më lehtë kriza e ka shkaktuar nga pandemia. Kjo mundësi ka ardhur në shprehje pasi mendohet se sado pak do të […]