Gjeni kodin që do ta hap drynin

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë.

Ato mprehin mendimin, forcojnë kujtesën dhe rrisin në përgjithësi koeficientin e intelegjencës.

Enigmat janë si një stërvitje për trurin, ashtu siç janë ushtrimet fizike për trupin tuaj. Ato shërbejnë për ta mbajtur trurin të mprehtë dhe aktiv.

Gjëegjëza mund të duken të thjeshta, por mos i nënvlerësoni – ato mund t’ju sfidojnë.

Këtu kemi dy radhë të gotave dhe ju keni të drejtë që në radhën e parë ta lëvizni vetëm një gotë dhe të dyja radhët duhet të duken të njëjta.

Gjejeni kodin e drynit duke i pasur parasysh të dhënat e mëposhtme:

Na pëlqeni në facebook


ARTIKUJ TE NGJASHEM

Pas daljes masive të qytetarëve Policia e Ferizajt shton kontrollet

Pas vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë për lehtësim të masave të lëvizjes, qytetarë të shumtë po shihen rrugëve dhe shesheve të Ferizajt, pa respektuar masat mbrojtëse. Drejtoresha e Qendrës Rajonale të Shëndetit Publik në Ferizaj, Sevdije Mehmeti, tha se kjo lëvizje e qytetarëve mund ta rikthej përsëri infeksionin në masë të madhe. “Grumbullimi i qytetarëve, […]

NEWS Përdorni logjikën tuaj dhe ai gjeni dy gabimet në këtë foto?

Po ti beni nje shikim me hollesi kjo foto duket perfekte por jo ajo ka 2 gabime qe te gjithe i duket e pa zgjidhshme. Kjo foto ju sdidon vemendjen tuaj dhe nuk ju duhen as matematik as ndonje shkence per ti llogaritur. Stacioni i autobusit, ky ilustrim ka 2 gabime. Ai mund t’i gjeni […]