E Refuzoi Sepse Shiste Sanduiçë, Kur Zbuloi Të Vërtetën Donte Të Kthente Gjithçka Pas

Njerëzit kanë shumë të meta, duke përfshirë egoizmin. Kjo ndjenjë se shumë njerëz ndjehen shumë apo më mirë se të tjerët është e tmerrshme.
Askush nuk duhet të gjykohet nga statusi social, gjinia apo pamja.Kjo në fakt bëri që një meksikan i quajtur Daniel Saavedra të kryente një eksperiment.Ai u vesh si shitës i sanduiçave dhe u përpoq të bënte për vete një vajzë për të parë se si ajo do të reagonte.

Mirëpo, përgjigjet vulgare të vajzës si: “Unë me ty, me një shitës?” e bënë që më pas t’i tregonte të vërtetën dhe t’i prezantonte limuzinën e tij.Në atë moment, vajza ndryshon mendim dhe i thotë se po bënte shaka, por ishte tepër vonë pasi ai e poshtëron mes të gjithëve.Më poshtë shihni pamjet në Video:

Na pëlqeni në facebook


ARTIKUJ TE NGJASHEM

Tërheqja e parave nga Trusti – Këtu mund ta shikoni online se sa para i keni

|Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami ka deklaruar se Qeveria aktuale është duke diskutuar me Trustin Pensional të Kosovës që të lejohet një tërheqje deri në 10% e kursimeve, në mënyrë që të kalohet sa më lehtë kriza e ka shkaktuar nga pandemia. Kjo mundësi ka ardhur në shprehje pasi mendohet se sado pak do të […]