e- Mësimi – Klasa 1 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

e- Mësimi – Klasa 1 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

e- Mësimi – Klasa 2 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

e- Mësimi – Klasa 3 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

e- Mësimi – Klasa 4 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

e- Mësimi – Klasa 5 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

e- Mësimi – Klasa 6 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

e- Mësimi – Klasa 6 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

e- Mësimi – Klasa 7 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

e- Mësimi – Klasa 9 – Lënda: Matematikë – Mësimi: Kuptimi i numrit rendor

Na pëlqeni në facebook


ARTIKUJ TE NGJASHEM

Këto janë rregullat në kafene nga dita e hënë

Petrit Kllokoqi nga Shoqata e Gastronomëve të Kosovës, ka dhënë detaje për masat e reja që do të zbatohen në kafenetë që do të rihapen nga e hëna. Masat duhet të respektohen nga pronarët e gjithë kafeneve, ku kërkohet që tavolinat të kenë dictancë 1.5 metra nga tjetra, stafi të jetë i paisur me maska, […]

Kur do të hapet kufiri Kosovë-Shqipëri?! – Përgjigjet Arben Vitia!

Ministri në detyrë, Arben Vitia së bashku me u.d së ministrit në detyrë të Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike Xhelal Sveçla, kanë mbajtur një konferencë për media në qendrën e administratës së QKUK-së. Ministri Vitia është përgjigjur lidhur me hapjen e kufijve tokësorë përkatësisht, hapjes së kufirit mes Kosovës dhe Shqipërisë, duke thënë se […]