“Dhurata” e parë nga Albin Kurti, merr vendim t’i ulë pagat që i rriti Haradinaj

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, gjatë javës së ardhshme do të marrë një vendim të rëndësishëm. Kurti pritet ta anulojë vendimin që kishte marrë Ramush Haradinaj për rritjen e pagave.

Me këtë vendim shefi i ri i Qeverisë do t’ia ulë pagën vetës, ministrave, zëvendësministrave dhe shumë zyrtarëve të tjerë.Ish- kryeministri Ramush Haradinaj, në fund të vitit 2017, saktësisht më 20 dhjetor vendosi që t’ia bëjë vetes një dhuratë për fundvit.

Kjo, pasi që pikërisht me këtë datë, Haradinaj në mbledhje të Qeverisë mori vendim që t’ia rris pagën vetes, duke mos përjashtuar edhe ministrat dhe zëvendësministrat.

Paga e Haradinajt deri në ditën e këtij vendimi kishte qenë rreth 1 mijë e 500 euro, ndërsa me vendimin e ri kjo pagë bruto i ishte ngritur 100 për qind e që i bie 2950 euro në muaj.

Nga ky vendim nuk ishin përjashtuar edhe disa punëtorë të Zyrës së Kryeministrit.

Por, kishte edhe prej tyre të cilët nuk ishin përfshirë në këtë vendim, ndonëse punojnë në të njëjtin vend e institucion, pra në Kryeministri.

Na pëlqeni në facebook


ARTIKUJ TE NGJASHEM

Peshkimi i shtukes Shikone

Shikone qfar video e bukur tagg dikon qe peshkon shtuk shtuka shum peshk grabitqar Na pëlqeni në facebook

E pa imagjinueshme: Shqiptari që ndërtoj helikopterin me punë dore (VIDEO)

Qani Lutfiu nga Presheva ka arritur të ndërtoj vet një helikopter, shkruan RepublikaOnline Qaniu tha se e tërë puna deri tek përfundimi i tij i kushtoj atij plot 10,000 euro. Ai shpjegon se si arriti deri te ndërtimi i tij dhe problemet që i dolën atij gjatë ndërtimit të helikopterit. Per te pare videon e […]