Gjeni kodin që do ta hap drynin

Studimet e ndryshme kanë treguar që enigmat kanë efekte vërtet të dobishme në trurin tonë. Ato mprehin mendimin, forcojnë kujtesën dhe rrisin në përgjithësi koeficientin e intelegjencës. Enigmat janë si një stërvitje për trurin, ashtu siç janë ushtrimet fizike për trupin tuaj. Ato shërbejnë për ta mbajtur trurin të mprehtë dhe aktiv. Gjëegjëza mund të […]

Pas daljes masive të qytetarëve Policia e Ferizajt shton kontrollet

Pas vendimit të Ministrisë së Shëndetësisë për lehtësim të masave të lëvizjes, qytetarë të shumtë po shihen rrugëve dhe shesheve të Ferizajt, pa respektuar masat mbrojtëse. Drejtoresha e Qendrës Rajonale të Shëndetit Publik në Ferizaj, Sevdije Mehmeti, tha se kjo lëvizje e qytetarëve mund ta rikthej përsëri infeksionin në masë të madhe. “Grumbullimi i qytetarëve, […]

NEWS Përdorni logjikën tuaj dhe ai gjeni dy gabimet në këtë foto?

Po ti beni nje shikim me hollesi kjo foto duket perfekte por jo ajo ka 2 gabime qe te gjithe i duket e pa zgjidhshme. Kjo foto ju sdidon vemendjen tuaj dhe nuk ju duhen as matematik as ndonje shkence per ti llogaritur. Stacioni i autobusit, ky ilustrim ka 2 gabime. Ai mund t’i gjeni […]

Rama njëjtë si Trump-i, refuzon t’i nënshtrohet testit për coronavirus

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama tha se nuk bëhen teste Coronavirusi për qejf, siç e quan ai, nëse nuk ka shqetësime. Rama deklaroi sot se dhe ai vetë nuk do ta bëjë testin, pasi nuk ndjen ndonjë simptomë. ”Teste për qejf nuk bëhen, nëse ke shqetësim – po”. ”Është një grip i pazakonshëm, pasi nuk […]

Analisti kosovar: Krejt hajnat që i njoh janë bërë me VV-në dhe Albinin

Njohësi i rrethanave politike, Dardan Islami, vlerëson se Lëvizja Vetëvendosje i ka mbledhur në parti të gjithë njerëzit, siç i quan ai hajna që kanë qenë më parë pjesë e partive.“Krejt hajnat që i njoh qe 47 vjet, pasi që i kanë shkërdhyer krejt partitë, tash janë bërë me VV-në bajagi me Albinin! Allo, a […]