Denoncimi rrëqethës i punonjësit të mishit: ERDA, EHW, TONA, HAKO, ELIDOR lopët e ngordhura i bëjnë sallam!

Siguria ushqimore është një prej çështjeve më shqetësuese në vendin tonë. Nisur nga Autoriteti Kombëtar Ushqimor, i cili është inekzistent me kontrollet që supozohet t’u bëjë subjekteve tregtare dhe produkteve që ata tregtojnë, e deri tek ndërgjegjësimi i këtyre shitësve që mendojnë vetëm të pasurohen… Nga të vegjlit e deri tek më të mëdhenjtë, ata […]