Gruaja e Isa Musatafes: Isa ka 5 herë natën po qohet jerem tu bertit “presidenttt,president”

Qefsere Mustafa, bashkëshortja e kryetarit të LDK-se, ka dhënë një rrëfim të jashtëzakonshëm intim sa i përket jetës së natës me bashkëshortin e saj Isa Musta. Në një intervistë në emisionin “Andrra ose Jerem” Qefserja ka treguar tmerrin që po e përjeton ajo dhe fëmijët e saj gjatë këtyre netëve të fundit. Sipas saj, Isa […]